Sommartider!

Trädkronor som reflekteras i ett par solglasögon
Nu är det dags för Funktionsrätt Stockholms län att ta sommarledigt! Kansliet är stängt från den 2 juli till den 6 augusti, då vi sätter igång igen. Vid akuta ärenden kontakta info@funktionsrattstockholmslan.se. Vi har sporadisk bemanning under sommaren, men kommer att kolla mejlen regelbundet.

Passa gärna på att boka in våra kommande seminarier och utbildningar, så att du inte missar något i höst! Glad sommar!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!