Vinterstängt på kansliet

Glad helg önskar kansliet!

Nu tar vi en paus under helgerna, men vi är tillbaka igen den 11 januari 2021.

Kansliet har stängt den 23 dec t.o.m. 6 jan, med sporadisk bemanning fram till den 11 jan, då vi är på plats igen. Tills dess önskar vi dig ett gott nytt år, och passar på att tipsa om vårt nya avsnitt av Funktionsrättspodden!

Vid akuta ärenden kontakta vår verksamhetschef sanna.frost@funktionsrattstockholmslan.se eller vår ordförande annika.hassler@funktionsrattstockholmslan.se.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!