Sommarstängt på kansliet

Vita blommor och texten Kanslistängning

Från den 5 juli till och med den 6 augusti är kansliet sommarstängt. Kanslimejlen kommer att kollas då och då under perioden, men telefonväxeln är stängd och vi kommer inte att posta mycket här på hemsidan. Däremot kommer vi att publicera en hel del tips på Facebook och Instagram, följ oss gärna där!

Om du är nyfiken på vad som kommer att hända under hösten kan du kika på vår seminarielista!

Glad sommar önskar vi på kansliet!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!