Årsmötet – info och manualer

Årsmötet 2021

Årsmötet kommer att genomföras digitalt och vara helt textbaserat via den digitala plattformen VoteIT (samma plattform som vi använde för årsmötet 2020). Efter att du fått möteslänken och registrerat dig når du årsmötet via https://funktionsrattstockholmslan.voteit.se/. När du är inloggad bör du se ditt namn uppe till höger, och de möten du har tillgång till ser du i menyn längre ner till höger.

För att det ska fungera på bästa vis har samtliga representanter för föreningarna en kontaktperson på kansliet som kan svara på frågor som uppstår och vara behjälpliga. Se lista över kontaktpersoner.

Datum

Årsmötet kommer att ske i två etapper under två dagar:

  • 17 maj – yrkanden och diskussioner
  • 18 maj – omröstningar
  • 19 maj en extradag som vi använder vid behov

Viktigt att tänka på för att kunna delta i mötet

Har du bytt mejladress?

Meddela oss så att rätt e-postadress läggs in i VoteIT för utskick av länk till årsmötet. Länken får du senast den 11 maj. Om du INTE har fått ett mail från VoteIT den 11 maj, titta i din skräppost. Om du har fler e-postadresser så kontrollera att du är i rätt e-postkonto.

Så deltar du i årsmötet

Du får ett mejl från no-reply@mailout.voteit.se senast den 11 maj. Har du INTE fått ett mail från VoteIT den 11 maj, titta i din skräppost. Om du har fler e-postadresser så kontrollera att du är i rätt e-postkonto. Viktigt: Det är endast den e-postadressen som står i adressfältet som du kan använda när du loggar in. Inbjudan är personlig och visar att du är behörig att delta på årsmötet. Det motsvarar avprickning i röstlängden vid fysiska möten. Logga INTE in med Google eller Facebook.

Deltog du på årsmötet förra året? Då kan du använda dig av samma e-postadress och lösenord för att logga in. Gå till https://funktionsrattstockholmslan.voteit.se/ och klicka på ”Logga in” uppe i högra hörnet. Om du sparade lösenordet i din webbläsare förra gången (och använder samma webbläsare nu) så är dina uppgifter redan ifyllda i rutan som kommer upp. Annars kan du trycka på ”Återställ lösenord” och skriva in rätt e-post, så skickar Voteit ett mejl till dig med instruktioner om hur du byter lösenord.

Har du förhinder? Kontakta info@funktionsrattstockholmslan.se för att din ersättare får anmäla sig och uppge sin e-postadress.

Har du tolk som ska närvara på VoteIT måste tolken ha en personlig inbjudan. Kontakta info@funktionsrattstockholmslan.se.

Manualer

Hjälp att logga in

Innan mötet öppnas

För dig som vill testa att logga in finns den möjligheten från och med 11 maj. Vi erbjuder hjälp för den som vill på kontorstid, 08:00-16:00, tisdag 11 maj. Då kan du se att det funkar att logga in. Om du behöver hjälp med inloggningen till mötet ring 08-651 25 10.

När mötet öppnats

För hjälp med inloggningen till mötet ring 08-651 25 10. Vi har telefonstöd dessa tider:

  • Mån 17 maj 08:00-20:00
  • Tis 18 maj 08:00-20:00
  • Ons 19 maj 08:00-16:30