Information om HSO på Järvaveckan

Som en del av vårt arbete med att få upp funktionshinderfrågorna i valdebatten kommer HSO Stockholms län att närvara under Järvaveckan. Under perioden kommer alla partiledare att vara på plats för att tala, så det är ett lysande tillfälle för HSO att göra sin röst hörd! Vi vill göra detta tillsammans med er, så nu erbjuder vi plats i HSO:s eventtältet för våra medlemsföreningar!

Det är viktigt att ta del av informationen nedan innan du anmäler din förening. Vid frågor kontakta oss på info@hsostockholmlan.se

  • OBS! Det är begränsat med tid och utrymme under veckan, och alla har olika förutsättningar och behov. För allas trevnad har vi några regler i tältet – det är viktigt att alla respekterar dessa.
  • För att det ska bli rättvist kan varje förening få en timme var, kostnadsfritt, för två personer i eventtältet. För de medlemsföreningar som samarbetar med varandra går det bra att slå ihop tiderna och stå i tältet i två timmar – men observera att det i så fall är en person per förening som gäller, då det maximala antalet platser i tältet är två.
  • Öppettiderna är kl. 15.30-20.00, 9-17 juni. Möbleringen som ingår är ett ståbord, samt en barstol per 2 personer. Även fällstolar kommer att finnas på plats för den som behöver en sittande paus. Eluttag finns samt ett ställ för informationsmaterial. Vi får inte hänga något på väggarna, men tillgång till anslagstavla om ca 1 x 0,5m finns. Av utrymmesskäl kan vi inte erbjuda plats för egna/medhavda möblemang eller informationsställ.
  • Mat/dryck/service ingår inte, och respektive förening ansvarar för att ta dit och forsla bort sitt material och ev. skräp.
  • Av hänsyn till allergiker, vänligen respektera att det i tältet kommer att råda totalförbud mot nötter, citrusfrukt, husdjur, rök och starka dofter, som till exempel parfym eller after shave. Detta innebär till exempel att eventuellt medhavt giveaway-godis eller egna snacks inte får innehålla nötter. Certifierad assistanshund får medtas, men måste anmälas i förväg, så att vi kan undvika bokningskrockar.
  • Foods-trucks och toaletter, inkl. stortoa, finns på eventområdet. Det kommer ej finnas möjlighet till kyld förvaring av mat i eventtältet.

Anmälan behöver vi få in senast 7 maj via formuläret här! Ange om ni kommit överens med någon annan förening att dela enligt ovan. Beroende på hur stort intresset är kan det komma att bli platser över, dessa kommer att fördelas enligt ”först till kvarn”-principen, så ange i anmälan om ni är intresserade av extratider.

Mer info om Järvaveckan finns på deras hemsida: http://jarvaveckan.se/.