Järvaveckan 2020

Uppdatering 25 mars: vi planerar fortfarande att vara med på Järvaveckan. Vi håller noggrann koll på hur läget med corona utvecklar sig. Inlägget hittar du här!

Medlemsföreningarna i Funktionsrätt Stockholms län har möjlighet att delta tillsammans med oss på Järvaveckan! Medverkan är gratis, men eventuell avanmälan måste ske senast den 20 maj, annars tar vi ut en avgift på 1000 kr. Anmäl dig här!

Viktiga datum
När, var och hur
Ta dig till Spånga IP
Tillgänglighet
Anmälan

Viktiga datum

23 april: sista datum att anmäla sig.
20 maj: sista datum för kostnadsfri avanmälan.
Järvaveckan: 10-14 juni, kl. 11.00–19.00

När, var och hur

Tid: 10-14 juni, kl. 11.00–19.00.
Plats: Spånga IP. Karta över området.
Inträde: gratis.

Ta dig till Spånga IP

Ta tunnelbanans blå linje 10 (Hjulstalinjen) och gå av i Tensta. Byt till buss 179 mot Vällingby, eller buss 514 mot Spånga station. Gå av vid stationen Spånga idrottsplats. Följ Solhems hagväg ca 350 meter till ingången.

Ta pendeltåget till Spånga station. Byt till någon av bussarna 179 mot Sollentuna station, 118 mot Hallonbergen, eller 514 mot Häggviks handelsplats. Gå av vid stationen Spånga idrottsplats. Följ Solhems hagväg ca 350 meter till ingången.

Karta över närområdet
Från busstationen Spånga idrottsplats är det ca 350 meter till området.

Arrangören The Global Village avråder från att ta egen bil, då det kan bli svårt att hitta parkering. För den som har parkeringstillstånd för rörelsehinder finns det tillgängliga p-platser, men antalet platser är begränsat. Samåk gärna om det går.

Adressen är Spånga idrottsplats, Solhems hagväg 2, Spånga.

Tillgänglighet

Alla tält har ramper. Slinga finns i seminarietälten. Matplatser, foods-trucks och WC/RWC finns på området. Det kommer att finnas tillgänglig parkering för den med tillstånd, men eftersom alla utställare delar på dessa p-platser rekommenderar vi samåkning!

Anmälan

Funktionsrätt Stockholms län erbjuder gratis deltagande i vårt tält på Järvaveckan 2020. Skicka in anmälan senast den 23 april. Observera att eventuell avanmälan måste ske senast den 20 maj, annars tar vi ut en avgift på 1000 kr. Anmäl dig här!

Erbjudandet gäller endast medlemsföreningar i Funktionsrätt Stockholms län.