Testsida 2

Under Järvaveckan kommer några av våra medlemsföreningar att finnas på plats i vårt tält H18, nära entré 1. Även Funktionsrätt Stockholms län är på plats varje dag klockan 16-17 för att hålla vår populära insiktsutbildning. Passa på, platserna är begränsade! Alla som testar utbildningen får en goodiebag.

Missa inte vår paneldebatt ”Satsa på vår hälsa!” på torsdag 13 juni, kl. 17.30–18.30 i Seminarietält 1. Vi kommer att diskutera jämlik hälsa, läs mer om debatten här!
 
 

Om Funktionsrätt Stockholms län

Vi är en paraplyförening som samlar 44 funktionsrättsföreningar i Stockholms län, med tillsammans cirka 70 000 medlemmar. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med landstingets förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!

Välkommen på ”Satsa på vår hälsa!”

Funktionsrätt Stockholms län kommer att ha ett event den 13 juni kl. 17.30 – 18.30. Alla är varmt välkomna! Eventet äger rum i seminarietält ett, på området. Läs mer om eventet här!

Ta dig till Spånga

Ta tunnelbanans blå linje 10 (Hjulstalinjen) och gå av i Tensta. Byt till buss 179 mot Vällingby, eller buss 514 mot Spånga station. Gå av vid stationen Spånga idrottsplats.

Ta pendeltåget till Spånga station och byt där till någon av bussarna 179 mot Sollentuna station, 118 mot Hallonbergen, eller 514 mot Häggviks handelsplats. Gå av vid stationen Spånga idrottsplats.

Karta över närområdet

Från busstationen Spånga idrottsplats är det ca 350 meter till området.

Arrangören Global Village avråder från att ta egen bil, då det kan bli svårt att hitta parkering. För den som har parkeringstillstånd för rörelsehindrad finns det tillgängliga p-platser, men antalet platser är begränsat. Samåk gärna om det går.

Adressen är Spånga idrottsplats, Solhems hagväg 2, Spånga.

Tillgänglighet

I år ska alla tält ha ramper. Slinga finns i seminarietälten och vårt event kommer att teckentolkas. Matplatser, foods-trucks och WC/RWC finns på området. Det kommer att finnas tillgänglig parkering för den med tillstånd, men eftersom alla utställare delar på dessa p-platser rekommenderar vi samåkning!