Lokalhyra

lokalen.png

Våra medlemsföreningar kan hyra sammanträdeslokalen ÅttiotvåAn genom att kontakta oss på kansliet. ÅttiotvåAn ligger på på S:t Göransgatan 82A, i porten intill Funktionsrätt Stockholms läns kansli, se även kartan längre ner på sidan.

Regler för lokalerna

Förbudsikoner: överstruken parfymflaska, cigarett, mobil och hundUtförligare regler får du när du hyr, men bra att veta är att det råder förbud i lokalerna mot alla sorters nötter och citrusfrukter. Om du beställer catering är det bra att meddela cateringfirman om detta i förväg. Kaffebryggare, vattenkokare och termosar finns i konferensköket. Ingen mat får lämnas i lokalen.

Djur är också förbjudna, med undantag av certifierade assistanshundar, som dock måste anmälas i förväg för att vi ska kunna planera uthyrningen. Detta för att vi vill undvika krockar mellan personer med allergier och personer som behöver assistanshund.

Vi erbjuder inte wifi, och om elallergiker finns i lokalerna måste mobiltelefoner hållas avstängda.

Vidare är levande ljus/eld förbjudet i lokalerna, och även dofter som personer med olika allergier kan reagera på, till exempel avråder vi från att ha blommor i lokalen eller bära after shave eller parfym när du är i lokalerna.

Mötesservice ingår ej; den som hyr ansvarar för att lokalerna återlämnas i gott skick.

Tillgänglighet

Det finns av- och påstigningszon utanför entrédörren till våra lokaler för bil/färdtjänstfordon. Lokalerna ligger på gatuplanet och är tillgänglighetsanpassade med ramper, ledstänger och automatisk dörröppnare. Det finns små rum för ca 15 personer, samt ett större utrymme för ca 50 personer. I det stora rummet finns hörslinga. Vi har inte wifi eller datorer på plats.

Oparfymerade tvålar finns i hygienutrymmen. Vi har toaletter för personer med funktionsnedsättning och toalett med Mira Spol. Vilrum finns.