Hyr vår lokal

Hyr i vår lokal ÅttiotvåAn

Vår lokal ÅttiotvåAn

Kontakta kansliet för att hyra konferenslokalen

Våra medlemsföreningar kan hyra rum i vår lokal ÅttiotvåAn genom att kontakta oss på kansliet. ÅttiotvåAn ligger på på S:t Göransgatan 82A, i porten intill kansliet, se även kartan längre ner på sidan.

ÅttiotvåAn har ett stort rum och två mindre. Det stora rummet sitter ihop med ett av de mindre via en vikvägg, som kan fällas upp för att få en ännu större lokal där det ryms ca 50 personer.

Regler för lokalerna

Förbudsikoner: överstruken parfymflaska, cigarett, mobil och hundUtförligare regler får du när du hyr, men bra att veta är att det råder förbud i lokalerna mot alla sorters nötter och citrusfrukter. Om du beställer catering är det bra att meddela cateringfirman om detta i förväg. Kaffebryggare, filter, vattenkokare och termosar finns i konferensköket. Ingen mat får lämnas i lokalen.

Djur är också förbjudna, med undantag av certifierade assistanshundar, som dock måste anmälas i förväg (utan extra kostnad). Detta för att vi vill undvika krockar mellan personer med allergier och personer som behöver assistanshund.

Om elöverkänsliga finns i lokalerna måste mobiltelefoner hållas avstängda.

Vidare är levande ljus/eld förbjudet i lokalerna, och även starka dofter. Till exempel avråder vi från att ha blommor i lokalen eller bära aftershave eller parfym när du är i lokalerna.

Mötesservice ingår ej; den som hyr ansvarar för att lokalerna återlämnas i gott skick.

Tillgänglighet i ÅttiotvåAn

Det finns av- och påstigningszon utanför entrédörren till våra lokaler för bil/färdtjänstfordon. Lokalerna ligger på gatuplanet och är tillgänglighetsanpassade med ramper, ledstänger och automatisk dörröppnare. Det finns små rum för ca 15 personer, samt ett större utrymme för 40 personer. I det stora rummet finns hörslinga. Det finns wifi, men inga lånedatorer.

Oparfymerade tvålar finns i hygienutrymmen. Vi har toaletter för personer med funktionsnedsättning och toalett med Mira Spol. Vilrum finns.