Lokalhyra

Flera rader bord och stolar i möteslokalen ÅttiotvåAn

Våra lokaler

Våra medlemsföreningar kan hyra rum i sammanträdeslokalen ÅttiotvåAn genom att kontakta oss på kansliet. ÅttiotvåAn ligger på på S:t Göransgatan 82A, i porten intill kansliet, se även kartan längre ner på sidan. ÅttiotvåAn har ett stort rum (rum 1) och två mindre (rum 2 och 3). Rum 1 sitter ihop med rum 2 via en vikvägg, som kan fällas upp för att få en ännu större lokal.

Regler för lokalerna

Förbudsikoner: överstruken parfymflaska, cigarett, mobil och hundUtförligare regler får du när du hyr, men bra att veta är att det råder förbud i lokalerna mot alla sorters nötter och citrusfrukter. Om du beställer catering är det bra att meddela cateringfirman om detta i förväg. Kaffebryggare, vattenkokare och termosar finns i konferensköket. Ingen mat får lämnas i lokalen.

Djur är också förbjudna, med undantag av certifierade assistanshundar, som dock måste anmälas i förväg (utan extra kostnad). Detta för att vi vill undvika krockar mellan personer med allergier och personer som behöver assistanshund.

Om elallergiker finns i lokalerna måste mobiltelefoner hållas avstängda.

Vidare är levande ljus/eld förbjudet i lokalerna, och även starka dofter. Till exempel avråder vi från att ha blommor i lokalen eller bära aftershave eller parfym när du är i lokalerna.

Mötesservice ingår ej; den som hyr ansvarar för att lokalerna återlämnas i gott skick.

Tillgänglighet

Det finns av- och påstigningszon utanför entrédörren till våra lokaler för bil/färdtjänstfordon. Lokalerna ligger på gatuplanet och är tillgänglighetsanpassade med ramper, ledstänger och automatisk dörröppnare. Det finns små rum för ca 15 personer (rum 2 och 3), samt ett större utrymme för ca 50 personer (rum 1). I det stora rummet finns hörslinga. Vi har inte lånedatorer på plats.

Oparfymerade tvålar finns i hygienutrymmen. Vi har toaletter för personer med funktionsnedsättning och toalett med Mira Spol. Vilrum finns.