Upplever du att du får för många utskick från HSO?

Om du inte längre vill ta del av utskick från HSO så hör av dig till info@funktionsrattstockholmslan.se och meddela vilka utskick du inte längre vill ha och vilken mailadress det gäller. Eftersom vi inte har någon automatiserad avregistrering så måste vi ta bort varje mailadress manuellt från sändlistorna. Vi har två olika sändlistor; en för pressmeddelanden (från landstinget, sjukhus, Handikappförbunden, m.fl.) och en för övrig information (nyhetsbrevet ”Aktuell info”, inbjudningar, kallelser, nomineringar, tips m.m.). Har du frågor kring detta kontakta HSO:s kansli, 08-651 25 10 eller info@funktionsrattstockholmslan.se.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!