Nytt år, nytt tema!

Annika Hässler i vintermundering
Nu har snön kommit på riktigt. Det gäller att både se upp för fallande snö och samtidigt ha koll nedåt, på de illistiga isfläckarna! Ta hand om dig ute i vädret, och om du behöver en paus så tipsar vi om vår kalender på Facebook:

I kalendern blandar vi tips och nyheter med tillbakablickar från året som gått. Vi kommer även att avslöja vårt nya tema för 2020, så håll utkik efter det!

Facebook-kalendern hittar du här!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!