Ny intressepolitisk handläggare

Johanna SommanssonJohanna Sommansson är vår nya intressepolitiska handläggare på Funktionsrätt Stockholms län!

Johanna är en socialantropolog med funkisfokus. Hon har tidigare arbetat som ordförande för föreningen Sydasien och redaktör för tidskriften Sydasien, samt såväl strukturellt som praktiskt på Kommunal Socialförvaltning med klienter med psykosomatisk problematik.

Johanna Sommansson börjar som intresspolitisk handläggare den 20 januari.

Läs tidskriften Sydasien!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!