Anmälan öppen för Järvaveckan 2020!

Järvaveckan

Nu kan du anmäla din förening till Järvaveckan 2020! Vi erbjuder gratis deltagande i vårt tält för alla våra medlemsföreningar. När vi vet hur många föreningar som är intresserade av att medverka kommer vi att fördela tiderna, innan dess har vi tyvärr inte möjlighet att garantera någon viss tid. Meddela i anmälan vilka tider som fungerar bäst för er och om det är något särskilt tema ni är intresserade av.

Till anmälningsformuläret!

Viktiga datum

23 april: sista anmälningsdatum
20 maj: sista datum för kostnadsfri avanmälan
10-14 juni: Järvaveckan 2020!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!