Tips: seminariedag med temat hud

Psoriasisföreningen i Stockholms läns logga
Den 26 mars arrangerar Psoriasisföreningen i Stockholms län tillsammans med Atopikerna en seminariedag med temat hud. Kvällen fokuserar på hudlära och mjukgörande vård vid psoriasis och atopiskt eksem. Kvällens föreläsare kommer att ge en grundlig genomgång av båda sjukdomarna med stort fokus på hur vi hittar rätt strategier till en god egenvård.
Eventets samarbetspartners kommer att ha montrar i foajén med möjlighet till dialog och att prova mjukgörande produkter. Seminariet är kostnadsfritt.

Läs hela inbjudan (pdf) eller anmäl dig via Psoriasisföreningen.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!