Kurser med Ädelfors folkhögskola

Ädelfors folkhögskola bjuder in Funktionsrätt Stockholms läns medlemsföreningar på webbinarium:

Inbjudan till medlemsföreningarna i Funktionsrätt Stockholms län: webbinarium den 19 oktober kl. 18.00. Anmäl dig här!

Under webbinariet informerar vi om Ädelfors folkhögskolas möjligheter till kortkurser för deltagare med funktionsnedsättning. Kursernas program anpassar vi tillsammans med varje organisation utifrån behov, önskemål, deltagarnas funktionsnedsättning och SPSM:s riktlinjer. Som folkhögskola kan Ädelfors ansöka om internat- och resebidrag från Specialpedagogiska skolmyndigheten.
Välkomna till webbinariet!

Så här går det till:
Anmäl föreningen till webbinariet senast den 16 oktober. Ädelfors folkhögskola skickar länk till sändningen via mail med anvisningar. Vi använder Google meet. Det går också titta på sändningen i efterhand. Ni anger i anmälan om ni vill vara med live eller få länk till inspelningen.

Kl. 17.50: Sändningen startar.
Kl. 18.00: Presentation av kortkurser.
Kl. 18.30: Frågestund via sändningen.
Kl. 19.00: Digital rundvandring på skolan.

Läs mer om Ädelfors folkhögskola www.adelforskonferens.nu

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!