Missa inte ordförandestämman!

Ordförandeklubba i en kalender för 2020

Det intressanta, i brist på andra ord, året 2020 börjar närma sig sitt slut. Det betyder även att årets sista ordförandestämma börjar närma sig. Kallelsen med handlingarna skickades ut i förra veckan, och ett tillägg gick ut via mejl igår och kommer snart i brevlådan till er som önskat pappersversioner.

Glöm inte att anmäla dig eller eventuell ersättare till kansliet, och om du inte har fått kallelsen så kontakta oss snarast!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!