Uppfräschade lokaler!

  • Ramp med rött räcke leder ner till lokalen med vita väggar och Funktionsrättsloggan
  • Vita dörrar med röd kontrastmarkering och nya lampor inbyggda i taket.
  • Flera lätta bord på hjul bildar ett stort konferensbord. Väggen i bakgrunden är målad ljusblå.

ÅttiotvåAn har fått sig en uppfräschning! Eftersom vi inte har kunnat ha fysiska möten så passade det bra att fixa till lokalen istället!

Först ut var att skaffa nya bord i bättre sitthöjd och på hjul, så att det är lättare att ändra möbleringen för olika mötessittningar. Lokalen har målats om och nya armaturer har satts upp för att få mer och trevligare ljus i lokalen. För de som även i fortsättningen vill hålla digitala möten har även bra trådlöst internet/ wifi installerats.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!