Har du hört om Digitalhjälpen?

Tipset: digitalhjälpen!

Att använda digitala tjänster är inte en självklarhet för alla. Tycker du att det är svårt att använda digitala tjänster?

Post och telestyrelsen har tagit fram Digitalhjälpen som ger dig vägledning och tips för en lättare vardag. På PTS hemsida finns vägledning, goda råd och steg-för-steg-guider som förklarar hur du använder digitala tjänster som kan göra vardagen lite lättare.

https://www.pts.se/sv/digitalhjalpen/

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!