Sommarjobba i regionen!

Sök sommarjobb i region Stockholm

Varje sommar erbjuder Region Stockholm sommarjobb till ungdomar i Stockholms län. Du får en chans att skaffa arbetslivserfarenhet, möjlighet att knyta kontakter på arbetsmarknaden och en chans att prova på ett av alla våra yrken.

Ungdomar med funktionsnedsättning är en prioriterad grupp. Vid erbjudande om jobb ska du kunna visa upp ett intyg från din sjukvårdskontakt om din funktionsnedsättning. Alla har lika stor chans eftersom sommarjobben lottas, även i den prioriterade gruppen lottas jobben.

Krav för ansökan 2022

  • Du ska vara 18 år fyllda innan sommarjobbet börjar
  • Du ska vara född 2003-2004
  • Du ska vara skriven i Stockholms län

Ansökningstiden är 1 mars -22 mars, ansök via www.regionstockholm.se/sommarjobb eller, om du inte kan använda ansökningsformuläret, kontakta sommarjobb.rlk@regionstockholm.se

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!