Meddela oss om ändringar efter årsmötet

44 av medlemsföreningarnas loggor omsluter loggan för Funktionsrätt Stockholms län

Har din förening ny ordförande, har ni ändrat föreningsnamn eller kontaktuppgifter, eller har ni kanske uppdaterat er logga? Glöm inte att meddela oss! Vi tipsar ofta om våra medlemsföreningar och vi vill förstås även att information och inbjudningar kommer fram till rätt personer.

Dubbelkolla gärna att den kontaktinformation vi har fortfarande stämmer:
förteckning över medlemsföreningar.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!