Nytt nyhetsbrev!

En kvinna med rött, lockigt hår står framför höga skyskrapor. Hon ser på sin mobiltelefon.

Du har väl inte missat att Funktionsrätt Stockholms län lanserar ett nyhetsbrev? Signa upp dig redan nu – det första mejlet går ut i juni!

Anmäl dig via formuläret!

Genom att anmäla dig accepterar du att Funktionsrätt Stockholms län behandlar de personuppgifter du har angett. Vi kommer att ge ut ca 8 nummer per år. Du kan avanmäla dig från nyhetsbrevet genom att klicka på länken längst ner i mejlet. 

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!