Fokus på Järvaveckan

Funktionsrättspodden om Järvaveckan

Ett nytt avsnitt av Funktionsrättspodden finns ute nu! Denna gång har vi fullt fokus på Järvaveckan.

Vi bjuder på tips för att jobba intressepolitiskt på plats, och pratar om Järvaveckan i allmänhet – hur startade den, hur har vårt deltagande sett ut genom åren, och vad handlar vårt seminarium om i år?

Textversion, fokus på Järvaveckan pdf-fil

Nämns i poddavsnittet

Järvaveckan

Civilsamhällespodden

Tips från Westander

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!