Handikappförbunden/Funktionsrätt Sverige fyller år och får nytt namn och ny ordförande

riks75.jpg
Lars Ohly, ny ordförande i Funktionsrätt Sverige, tillsammans med Daniela Bas, chef på FN:s avdelning för ekonomiska och sociala ärenden (UN DESA) och kronprinsessan Victoria på Funktionsrätt Sveriges 75-årsjubileum.

Den 19 maj var HSO Stockholms läns ordförande Annika Hässler med och firade att Funktionsrätt Sverige, vår motsvarighet på riksplanet, fyllde 75 år. De har även fått ny ordförande, Lars Ohly, och har ändrat sitt namn från tidigare Handikappförbunden.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!