Annika Hässler i P4 om hjärt-lungräddning

HSO Stockholms läns ordförande Annika Hässler medverkade den 29 maj i “Eftermiddag i P4 Stockholm”. Inslaget handlar om utbildning i hjärt-lungräddning och diskussionen uppkom sedan det uppmärksammats att Rinkeby-Kista inte anordnat hjärt-lungräddningsutbildningar för sin personal på tre år. Du kan lyssna på inslaget, som börjar ca 37 minuter in i programmet, via denna länk: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/897670?programid=2830

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!