Var med och utveckla 1177:s digitala tjänster!

Är du intresserad av digitala tjänster och att utveckla tjänster som är tillgängliga? 1177 Invånartjänster söker nu personer som kan vara med och testa och förbättra deras webbplattform. Testerna kommer att pågå under ett år från nu, på datum och tider som testarna och 1177 väljer ut tillsammans.

Rekryteringen kommer att ske fortlöpande, men om du är intresserad så hör av dig redan nu till Britt-Marie Olsson på HSO:s kansli: britt-marie.olsson@funktionsrattstockholmslan.se Sammanträdesarvode utbetalas enligt samverkansavtalet.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!