Hälsa på oss på Järva!

ah-2018
Annika Hässler i vårt tält C01 på Järvaveckan.

Kom och hälsa på oss på Järvaveckan och testa vår miniversion av insiktsutbildning! Vi håller till i tält C01 (på hörnet intill stora scenen) under hela Järvaveckan! Flera av medlemsföreningarna kommer också att vara på plats under veckan. 

Tid och plats: 9-17 juni, kl. 15.30-20.00. Spånga idrottsplats, tält C01. Matplatser och WC/RWC finns på området. Karta: https://goo.gl/maps/ycJqBtbkCWL2
Res kommunalt: ta tunnelbanans blå linje 10 (Hjulsta) och gå av i Tensta. Promenad till Spånga IP tar ca 10 minuter. Du kan även ta pendeltåget till Spånga station och byta där till någon av bussarna 179, 118, 514 eller 512 till Spånga IP.

Tänk på att alla ska kunna vara med! Kom doftfri och rök inte i anslutning till möten. Undvik nötter. Djurförbud råder i tälten, med undantag för cert. assistanshundar.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!