Häng med på Järvaveckan 2019!

Ordföranden Annika Hässler ställer iordning tältet 2018.
2018 var ordförande Annika Hässler i farten under Järvaveckan!

Stort tack till alla som var med och gjorde Järvaveckan 2019!

Nyfiken på Järva?

Eftertänksam person står och funderar framför en banderoll med texten "Järvaveckan 2019"

Den 25 mars kl. 17.30-18.30 bjuder vi in till en informations- och frågestund för alla föreningar som vill veta mer om Järva. Allt från praktisk information och uppvaktning av politiker, till tips på hur ni kan tänka kring medlemsrekrytering på plats. Kom och ställ frågor och inspireras! Du behöver inte anmäla dig till infoträffen, men om du behöver ange allergier eller behov av ta med certifierad assistanshund gör du det i anmälningsformuläret!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!