Häng med på Järvaveckan 2019!

Ordföranden Annika Hässler ställer iordning tältet 2018.
2018 var ordförande Annika Hässler i farten under Järvaveckan!

Nu öppnar vi anmälningarna till årets Järvavecka! Årets upplaga pågår 12-16 juni och våra föreningar är välkomna att kostnadsfritt vara med i vårt utställningstält. Observera att denna anmälan endast är öppen för föreningar som är medlemmar i Funktionsrätt Stockholms län!  

Anmäl er här och säkra en plats på Stockholms motsvarighet till Almedalsveckan!

Vi har en samlingssida här, som vi kommer att uppdatera med mer information allt eftersom arrangören The Global Village släpper program, tider, med mera.

Nyfiken på Järva?

Eftertänksam person står och funderar framför en banderoll med texten "Järvaveckan 2019"

Den 25 mars kl. 17.30-18.30 bjuder vi in till en informations- och frågestund för alla föreningar som vill veta mer om Järva. Allt från praktisk information och uppvaktning av politiker, till tips på hur ni kan tänka kring medlemsrekrytering på plats. Kom och ställ frågor och inspireras! Du behöver inte anmäla dig till infoträffen, men om du behöver ange allergier eller behov av ta med certifierad assistanshund gör du det i anmälningsformuläret här!