Tips: Fira med OCD-föreningen!

OCD-föreningens logga på ett filmdraperi

Den 7 december firar OCD-föreningen Stockholms län att deras riksförbund fyller 30! Förutom firandet blir det även premiär för tre nya korta dokumentärfilmer om hur det kan vara att leva med dysmorfofobi, trichotillomani och dermatillomani.

Läs mer om jubileet (nytt fönster)

När: 7 december kl. 13-16
Var: FolkKulturCentrum, Artemisgatan 19 i Hjorthagen (T-bana Ropsten)
Anmälan: Senast 5 december till info@ocdstockholm.se

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!