Ändra gamla mejl- och webbadresser!

Inkorgen visar 3 nya mejl

Har du uppdaterat våra kontaktuppgifter? Sedan vårt namnbyte 2018 har vi låtit våra gamla webb- och mejladresser skicka vidare trafik till våra nya adresser. Nu har det blivit dags att ta bort de gamla adresserna (det vill säga adresserna med hso-namnet). Om du fortfarande har kvar dessa, glöm inte att ändra!

Rätt adress till vår hemsida är https://funktionsrattstockholmslan.se
Kansliets kontaktinformation hittar du här!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!