Döp vår podcast och vinn trisslotter!

Färggrant dekorerade påskägg
När Coronapandemin gjorde det omöjligt för oss att träffas kom vi på idén att starta en podcast*. På så sätt kan vi nå er med intressanta diskussioner om intressepolitik och samverkan i Region Stockholm. Problemet är bara att podden saknar ett namn.

Skicka in ditt förslag på vad podden ska heta till Funktionsrätt Stockholms län senast den 17 april. Vi väljer ut de fyra bästa förslagen som ni sedan får rösta på. Det förslag som har flest röster den 27 april vinner. Personen med det vinnande förslaget får fyra Trisslotter. Lycka till!

* En podcast (eller podd) är en metod för att publicera och lyssna på ljudfiler via internet. Poddradio på wikipedia

Funktionsrätt Stockholms läns podcast kommer att publiceras som en ljudfil och ett talmanus.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!