Sodexo och Permobil samarbetar

Sodexos och permobils loggor. En man åker en permobil.

Sodexo och Permobil har ingått i ett samarbete kring service på Permobils elrullstolar. De har tecknat en överenskommelse om att arbeta gemensamt, för att möta de nya lagkrav som gäller för medicintekniska produkter.

En del i samarbetet är att erbjuda en kostnadsfri service till de som har en Permobil vartannat år. Detta görs för att användarna ska få en bättre upplevelse, säkrare rullstol och slippa drabbas av oförutsedda fel, samt att öka livslängden på hjälpmedlet. Sodexo kommer hem till användarna och lånar permobilen för att kunna utföra servicen. Detta kommer bidra till högre patientsäkerhet, berättar Lena Jansson Distriktschef för Sodexo.

Avtalet gäller från och med den 1 mars 2021. Sodexo Hjälpmedelsservice kommer ringa upp användarna och erbjuda dig som användare denna service.

Mer om samarbetet

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!