“Nedkopplad” om digitalt utanförskap

En person skriver på ett tangentbord. Intill ligger en smarttelefon.

Alla får vara med när samhället digitaliseras. Om du har råd med en Smartphone, dator, Bank-Id, Swish och vet hur du använder dem…

En miljon personer i Sverige står utanför det digitala samhället. Snart är en tiondel av Sveriges befolkning lämnade till ett starkt begränsat samhälle och utanför vardagliga tjänster och rättigheter. Sveriges Radio P1 har just startat serien “Nedkopplad” om de personer vars liv begränsas av den snabba digitaliseringen.

”Nedkopplad” på Sveriges Radio P1

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!