Lär dig mer om webbtillgänglighet

En person sitter med en telefon, platta och dator.

Tycker du som vi att tillgängligheten i den nya digitala verkligheten ofta saknas? Tycker du som vi att fler hemsidor och appar borde granskas och göras tillgängliga? Vill du minska den digitala klyftan? Då ska du ansöka till kursen ”Användare som Experter” som tagits fram av Funka och
Furuboda folkhögskola. Kursen är en folkhögskolekurs på distans som riktar sig till dig som har en funktionsnedsättning och vill lära dig mer om webbtillgänglighet.

Sista ansökningsdatum är 1 maj och kursen startar hösten 2021. Mer om kursen

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!