Kolla in vår verksamhetsberättelse!

Verksamhetsberättelsen i två format, text och film

Året 2020 var året då vi inte ställde in, vi ställde om vår verksamhet och tog ett stort digitalt kliv. Och nu är vår verksamhetsberättelse för 2020 års verksamhet färdig!

Vår verksamhetsberättelse är tillgänglighetsanpassad att möta fler behov, du hittar den som tillgänglig pdf här, eller i filmversion nedan. Filmen är textad, om du inte ser texten så behöver du slå på den. Det gör du genom att trycka på undertextknappen, eller följ anvisningarna här!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!