Funktionsrättspodden – nytt avsnitt ute!

Poddtrollet sitter i en neurosko och tittar på handläggarna Karin, Berit och Johanna.

Vad är innebär det att leva med en dold funktionsvariation, som inte märks utifrån? Det är fokus för det senaste avsnittet av Funktionsrättspodden!

I det här avsnittet pratar Johanna och Karin med den intressepolitiska handläggaren Berit Hagström, som arbetar med insiktsutbildningar. Vi har även Mag-och tarmföreningens representanter Helena och Henrik med oss i detta avsnitt. Lyssna och lär dig mer om dessa “hemliga” diagnoser och tillstånd!

Transkriberad textversion

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!