Tillgängliga guidningar i naturen

Sofia i ett färgsprakande höstlandskap.

Kommer du ihåg Sofia Arnsten, som vad med i årets första avsnitt av Funktionsrättspodden och pratade om tillgängligt friluftsliv? Nu passar vi på att tipsa om detta igen! Guidningen sker på rullstols- och rullatorvänligt underlag och deltagandet är gratis.

Du hittar höstens guidningar (och flera andra aktiviteter) på Studiefrämjandets hemsida. Vårens utflykter är också inplanerade, du kan läsa vårprogrammet här (pdf).

Poddavsnittet med Sofia hittar du där poddar finns. Du kan även lyssna här på hemsidan!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!