Häng med på Järvaveckan!

Järvaveckan valåret 2022. I bakgrunden en tätrad från när Järvaveckan hölls fysiskt, samt en skärmbild från årets digitala Järva Live.

Efter förfrågan från er föreningar så har Funktionsrätt Stockholms län ansökt om ett tält på Järvaveckan 2022, som vi hoppas på att få. Vi behöver er i tältet! Nu kan ni anmäla ert intresse att få tider i tältet. Järvveckan är en unik mötesplats att träffa politiker och värva medlemmar! Om vi inte har tillräckligt med medlemsföreningar som anmäler sitt intresse kommer vi vara tvungna att släppa tältet. Järvaveckan 2022 pågår 1-5 juni, vi har inte fått närmare tidsuppgifter.

Vill din förening vara med i tältet? Anmäl er via länken nedan senast 20 dec. Glöm inte att ange:

  • önskemål om tider /dagar ni kan vara i tältet
  • hur många ni blir i tältet
  • om ni kommit överens med andra medlemsföreningar att dela tältet med, ange vilken/ vilka föreningar.
  • eventuella behov som påverkar möjligheten att dela tält (t.ex. om ni har ledar- eller assistanshundar, eller allergier mot pälsdjur).

Anmäl dig: https://funktionsrattstockholmslan.se/hang-med-pa-jarvaveckan/

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!