Funktionsrättspodden om FKB

Johanna, Karin och poddtrollet

Du missar väl inte Funktionsrättspodden?! I det senaste avsnittet diskuterar Karin och Johanna vårt verktyg FKB, Funktionsrättskonsekvensbeskrivning. De pratar även med Lena Nyman, från Astma- och allergiförbundet region Stockholm-Gotland, om dolda funktionsnedsättningar.

Passa på att uppdatera dig innan vår FBK-lansering den 21 feb!

Du kan även läsa vår FKB-handbok på hemsidan, eller anmäla dig till lanseringen!

Podden finns även i textversion!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!