Missa inte vårens politikerutfrågningar!

En liten grupp med fem personer håller upp varsin lapp med vår logga för regionvalet 2022 och bilder som symboliserar några av våra huvudområden: trafik, hjälpmedel och rehabilitering, samt hälso- och sjukvård.

Vad tycker politikerna i Region Stockholm om funktionsrättsfrågorna? Var står de olika partierna när det kommer till trafiken, hjälpmedel och hälso- och sjukvården? Under våren benar vi ut dessa frågor med en serie politikerutfrågningar.

Läs mer i inbjudan eller anmäl dig direkt!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!