Förändringar på hemsidan

Nytt år, ny menyindelning på hemsidan! Vi har mycket information vi vill förmedla och ibland kan det göra det svårt att hitta det man letar efter. Därför har vi rensat upp lite. Vi hoppas att den nya menyn är mer lättnavigerad, men om du fortfarande inte hittar det du söker så prova sökfunktionen längst till höger i menyn, eller kontakta oss!


Kontakt – här hittar du kansliet, styrelsen, valberedningen och alla våra representanter i våra olika samverkansråd och andra grupper.

Intressepolitik – här hittar du alla våra publikationer; från intressepolitiska program och remissvar till Funktionsrättspodden.

Om föreningen – här hittar du information om oss som förening, om våra medlemsföreningar, och vilka samverkansråd vi är med i och hur de arbetar. Här finns även våra stadgar och protokoll från ordförandestämmor och årsmöten.

Möten – här hittar du information och anmälningsformulär till våra möten för medlemsföreningarna, såväl som tider för ordförandestämmor och samverkansråd, med mera.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!