Anmäl dig till årsmötet!

Vi ses på årsmötet den 15 maj! En bild på en ordförandeklubba.

Nu på måndag, den 15 maj, är det dags för våra medlemsföreningars ordförande att samlas på årsmöte igen! Bland annat ska styrelsens ledamöter utses, och årsmötet ska ta ställning till verksamhetsberättelsen och de medlemsansökningar som har kommit in sedan sist.

Till alla ordföranden i våra medlemsföreningar – glöm inte att anmäla dig, eller din ersättare om du själv har förhinder! Skicka anmälan till info@funktionsrattstockholmslan.se eller ring oss på 08 651 2510.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!