Funktionsrättspodden: mentorprojekt

En person håller sin mobil i ena handen och skriver något i mobilen med den andra handen.

I höstens första avsnitt av Funktionsrättspodden fördjupar vi oss i ett projekt om mentorskap. Vi har bjudit in Parkinson Stockholms ordförande Karin Nordborg. Hon berättar om föreningens projekt, som är i startgroparna nu. Det blir ett spännande samtal om hälsa och att hitta acceptans för en kronisk sjukdom, och hur kontakt mellan personer med samma diagnos kan vara hjälpsamt.

Vi följer också upp vad som hänt under sommaren, och blickar självklart framåt mot en höst full av aktiviteter och intressepolitik!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!