Järvaveckan 2019

Ordföranden Annika Hässler ställer iordning tältet 2018.

 Uppdatering: Nu ska alla som anmält sig ha fått det nya tidsschemat och information från oss och arrangören! 

Årets upplaga av Järvaveckan pågår den 12-16 juni kl. 14-21 (OBS att starttiden har ändrats!).

Medverkan är gratis, men observera att anmälan är bindande: vid avbokning efter den 15 maj tar vi ut en avgift på 1000 kr för sena avbokningar.

Välkommen på vårt event!

Funktionsrätt Stockholms län kommer att ha ett event den 13 juni kl. 17.30 – 18.30. Mer information om detta kommer senare, men alla är varmt välkomna att komma dit! Eventet äger rum i ett seminarietält på området, vi har inte fått veta exakt var än.

Ta dig till Spånga

Ta tunnelbanans blå linje 10 (Hjulstalinjen) och gå av i Tensta. Byt till buss 179 mot Vällingby, eller buss 514 mot Spånga station. Gå av vid stationen Spånga idrottsplats.

Ta pendeltåget till Spånga station och byt där till någon av bussarna 179 mot Sollentuna station, 118 mot Hallonbergen, eller 514 mot Häggviks handelsplats. Gå av vid stationen Spånga idrottsplats.

Karta över närområdet

Från busstationen Spånga idrottsplats är det ca 350 meter till området.

Arrangören Global Village avråder från att ta egen bil, då det kan bli svårt att hitta parkering. För den som har parkeringstillstånd för rörelsehindrad finns det tillgängliga p-platser, men antalet platser är begränsat. Samåk gärna om det går.

Adressen är Spånga idrottsplats, Solhems hagväg 2, Spånga.

Tillgänglighet

I år ska alla tält ha ramper. Slinga finns i seminarietälten och vårt event kommer att teckentolkas. Matplatser, foods-trucks och WC/RWC finns på området. Det kommer att finnas tillgänglig parkering för den med tillstånd, men eftersom alla utställare delar på dessa p-platser rekommenderar vi samåkning!