Järvaveckan 2019

Välkommen på ”Satsa på vår hälsa!”

Funktionsrätt Stockholms län kommer att ha ett event den 13 juni kl. 17.30 – 18.30. Alla är varmt välkomna! Eventet äger rum i seminarietält ett, på området. Läs mer om eventet här!

Ta dig till Spånga

Ta tunnelbanans blå linje 10 (Hjulstalinjen) och gå av i Tensta. Byt till buss 179 mot Vällingby, eller buss 514 mot Spånga station. Gå av vid stationen Spånga idrottsplats.

Ta pendeltåget till Spånga station och byt där till någon av bussarna 179 mot Sollentuna station, 118 mot Hallonbergen, eller 514 mot Häggviks handelsplats. Gå av vid stationen Spånga idrottsplats.

Karta över närområdet

Från busstationen Spånga idrottsplats är det ca 350 meter till området.

Arrangören Global Village avråder från att ta egen bil, då det kan bli svårt att hitta parkering. För den som har parkeringstillstånd för rörelsehindrad finns det tillgängliga p-platser, men antalet platser är begränsat. Samåk gärna om det går.

Adressen är Spånga idrottsplats, Solhems hagväg 2, Spånga.

Tillgänglighet

I år ska alla tält ha ramper. Slinga finns i seminarietälten och vårt event kommer att teckentolkas. Matplatser, foods-trucks och WC/RWC finns på området. Det kommer att finnas tillgänglig parkering för den med tillstånd, men eftersom alla utställare delar på dessa p-platser rekommenderar vi samåkning!