Förlängda anmälningstider!

En person använder en laptop intill en full temugg
Temuggen på bilden har ingenting med våra tekniska svårigheter att göra.

Tyvärr har vi drabbats av tekniskt mankemang här på HSO. Av den anledningen har vi förlängt ansökningstiderna för vårt Vårmingel till den 23 april, och för deltagande i vårt tält på Järvaveckan till den 7 maj!

Om du har fått ett bekräftelsemejl angående Järvaveckan så behöver du inte anmäla föreningen igen.

Uppdatering: Anmälningarna till event våren 2018 är nu stängda.

 

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!