Möt dina landstingspolitiker

Monopolspel med HSO-ämnen

Politiker från Stockholms läns landsting är inbjudna till en kväll då vi under lättsamma former pratar funktionshinderspolitik och vallöften. Vi bjuder på ett fullmatat program som innehåller såväl monopolspel, tipspromenad som fiskdamm.

Medverkande:

Landstingspolitiker från Stockholms läns landsting
Annika Hässler, ordförande

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1
Torsdagen den 31 maj, kl. 17.30 – 19.30.

Program

17.30 Ordföranden hälsar välkomna
17.40 Tärningen är kastad, vi spelar en omgång monopol
18.40 Paus
19.00 Tipspromenad och fiskdamm
19.30 Avslutning

Välkommen!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!