Arbetsmarknadsmässa 2019

en grupp människor går runt på ett mässområde

Den 18 februari arrangerar Funktionsrätt Stockholms län en Arbetsmarknadsmässa för ungdomar i Stockholmsregionen. Inbjudna utställare är Region Stockholm, Stockholms samtliga kommuner, privata arbetsmarknadsaktörer och lärosäten. Utöver information om sommarjobb och möjlighet att testa vår Insiktsutbildning finns även möjlighet att träffa våra medlemsföreningar. Kom och ta del av vad föreningarna erbjuder – allt från hjälp och aktiviteter till eget engagemang.

Ta chansen att utbyta erfarenheter på plats och få direktkontakt med arbetsgivare och lärosäten!

Mässan hålls i våra samlingslokaler ÅttiotvåAn, på St Göransgatan 82A och är kostnadsfri. Du behöver inte vara medlem i någon förening för att besöka mässan. Ta gärna med en vän eller släkting.

Tid och plats

Den 18 februari kl.16:00-19:00, i ÅttiotvåAn, på S:t Göransgatan 82 A
Välkommen!

Fotografering av mässan kommer att ske för publicering på hemsidan. Om du inte vill vara med på bild, meddela oss när du dyker upp.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!