Snart är det stämma!

Stor klockaDen 30 september är det dags för nästa ordförandestämma! Handlingarna borde du redan ha fått, via mejl, i brevlådan eller både och! Kontakta oss om du inte har fått dem, så löser vi det!

Nytt för hösten är att den som vill ha fika behöver anmäla detta i förväg. Anledningen är att vi vill undvika att slänga mat efter våra möten. Naturligtvis är alla ordförande eller ersättare välkomna på stämman oavsett, men vi kan inte garantera att det finns fika till dig om du inte har anmält dig i förväg.

Glöm inte heller att anmäla eventuell specialkost, assistanshund eller hundallergi till kansliet senast den 25 september. Du kan nå oss på telefon 08 651 25 10 eller via e-post: info@funktionsrattstockholmslan.se

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!