Mingla som statsminister!

personer i färgglada kostymer och med pins med texten statsminister

Lek med tanken att du skulle vara statsminister för en dag. Vilka tre funktionsrättsfrågor skulle du då ändra på? Kom till ÅttiotvåAn den 14 november och diskutera dina idéer och visioner över lite plockmat. Kanske hittar du samarbete med andra statsministrar?

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1
Torsdagen den 14 november, kl. 17.30-19.30

Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
Certifierade ledar- eller assistanshundar är välkomna men måste föranmälas.
Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!