Tips: frågestund om coronaviruset

Logga cystisk fibrosRiksförbundet Cystisk Fibros bjuder in till livesänd frågestund om coronaviruset:

Oron är stor och frågorna många kring det nya coronaviruset och covid-19. På fredag har du chans att ställa frågor till läkare från Arbetsgruppen Cystisk Fibros. Vi påminner om att aktuell information finns på Folkhälsomyndighetens hemsida.

När och hur?

Den 6 mars kl. 16.30-17.00 arrangerar RfCF en informations- och frågestund för dig som har cystisk fibros eller PCD eller är anhörig. Läkare från Arbetsgruppen Cystisk Fibros kommer att svara på frågor om det nya coronaviruset och covid-19. Samtalet leds av Andreas Hager från Genia och sänds via Zoom på: https://zoom.us/j/7776077728. Frågestunden är denna gång 30 minuter lång.

Mer info om frågestunden.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!