Uppdaterad information från Funktionsrätt Stockholms läns rörande Coronaviruset (covid-19) 2020-03-17

Under gårdagen meddelade Folkhälsomyndigheten att vi har en samhällsspridning i Sverige, framför allt i Stockholmsområdet. Uppmaningen från Folkhälsomyndigheten är att alla som kan bör jobba hemifrån, för att undvika smittspridning.

Funktionsrätt Stockholms läns kansli kommer att arbeta hemifrån. Vi fortsätter vårt viktiga intressepolitiska arbete men nu på distans från och med eftermiddagen den 17 mars. Du når kansliet som vanligt via e-post och telefon. Kontaktuppgifter till kansliet och här finns styrelsens kontaktuppgifter.

Möten på Funktionsrätt Stockholms län

Vi ställer där det är möjligt om flera av våra interna arbetsmöten till telefonmöten. Det är en konsekvens av den nya informationen från Folkhälsomyndigheten. För er som är förtroendevalda uppdaterar vi er löpande via e-post om kommande möten.

Inom Funktionsrätt Stockholms län är vi många som är engagerade och
och flera av oss har underliggande kroniska sjukdomar. Det betyder att vi alltid behöver vara omtänksamma. Nu behöver vi vara extra försiktiga av en allvarlig anledning. Om du eller någon i din närhet är smittad av Coronaviruset ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen. Frågor och svar om Corona.

Vi fortsätter att följa utvecklingen och lyssnar på Folkhälsomyndigheten. Om läget skulle ändras och det kommer särskilda rekommendationer så återkommer vi med information om detta.

Tillsammans kan vi platta ut smittspridningskurvan!

Ta hand om dig,

Annika Hässler
Ordförande
Funktionsrätt Stockholms län
annika.hassler@funktionsrattstockholmslan.se
Tel: 076-319 24 19

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!